Dubbelhäftande mattejp till bra pris

Om du letar efter dubbelhäftande mattejp till ett bra pris, och av hög kvalitet, kan Skandiatape rekommenderas starkt. De har ett stort utbud av tejper för alla användningsområden och tillfällen. Här kan du vara säker på att hitta något som passar just dina behov på bästa sätt.

Företaget jobbar både gentemot Sverige och den internationella marknaden. De har flera kundanpassade produkter, och har dessutom en väldigt starkt fokus på miljön. Det är viktigt att alla tar ansvar för miljöproblematiken, inte minst vid tillverkning och försäljning av olika produkter. Skandiatape har ett stort utbud av tejp som är nedbrytningsbar, både polyetentejper och varianter tillverkade av polypropen.

Dessutom är företaget anslutna till REPA, som är en serviceorganisation med fokus på återvinning av förpackningar av olika slag, både kartong, papper och plast. 

Det finns många olika faktorer att välja på vid val av tejp. En fråga att ta ställning till är om tejpen ska användas utomhus eller inomhus, då dessa olika förutsättningar ställer lite olika krav på produkten.

Dubbelhäftande mattejp ett mångsidigt alternativ

Det kan också vara vettigt att fundera över huruvida tejpen ska klara höga/och eller låga temperaturer, och vilket underlag den ska användas på. Om underlaget är slätt eller har en mer ojämn yta påverkar också vilket val av tejp som är det optimala. Dubbelhäftande mattejp är ett funktionellt alternativ med många potentiella användningsområden.

Som du förstår kan det snabbt bli krångligt att tänka över vilken tejp man behöver använda, men personal på plats kan snabbt svara på frågor, och snabbt ge en klar bild över situationen.​